Începând de mâine, bârgăuanca Angie Cobuț va putea fi urmărită pe TVR 1, unde va apărea zilnic la matinalul „Cu capu-n zori”. Aceasta le va prezenta telespectatorilor și spectaculoasele sale rețete, unele învățate tocmai de la un fost ofițer în războil din Vietnam.
Mâine debutează la TVR 1 matinalul „Cu capu-n zori” și odată cu el și bistrițeanca Angie Cobuț. Aceasta a participat până acum și la „Chefi la cuțite”, dar și la alte producții precum „Aventura cu 4 stele”, „Poftiți în vacanță” și „Poftiți pe la noi”. De asemenea, bârgăuanca a participat și la o emisiune similară în Grecia, dar și la un reality show despre bucătărie în Spania.
„Am rupt limite, am bătut pământul în lung și-n lat, am învățat să pierd tot și s-o iau de la capăt, am dansat prin viață și cu viața. Mă aflu la jumătatea vieții mele și tocmai o iau de la capăt”, a declarat Angie Cobuț pentru TVR 1.
Printre rețetele pe care le va prezenta Angie Cobuț pe micile ecrane se numără și unele culese tocmai din Vietnam, de la un fost ofițer din războiul din Vietnam. Pe acesta l-a cunoscut în timp ce făcea înconjurul lumii, cu rucsacul în spate, alături de nepotul său.
„Am ajuns în Mekong, Delta din Vietnam, unul dintre cele mai mirifice locuri de pe pământ, unde am cunoscut un veteran de război, fost ofițer care dezamorsa bombe în războiul din Vietnam, singurul rămas viu din întregul său regiment. Când se lăsa seara, își plimba un coș prin grădin și-l umplea cu tot soiul de fructe și legume nemaivăzute; ne gătea cu atâta smerenie și atâta respect pentru mâncare încât totul devenea o ceremonie. Apoi se așeza cu noi la masă și ne povestea tot felul de amintiri din război. Aș încerca să reproduc câteva dintre rețetele lui, care erau pline de culoare și gust. O să-mi răsfăț colegii și telespectatorii în fiecare dimineață cu zâmbete și voie bună, cele mai gustoase preparate și povești nemuritoare”, este promisiunea bârgăuancei.
Foto: TVR