15 C
Bistrița
vineri, aprilie 25, 2025

Andrei Balazs, primul finalist bistrițean la Chefi la Cuțite! Deși nu a câștigat, nu va fi uitat!

A luptat încă din preselecții. A tăcut și a făcut! A fost primul bistrițean care a ajuns în finala showului culinar Chefi la Cuțite. Andrei Balazs nu a câștigat marele premiu, dar a câștigat admirația chefilor, colegilor și telespectatorilor.

Lupta pentru a intra în finală s-a dat între Munti și Silviu de la echipa albastră și Maria, Cătălin și bistrițeanul Andrei Balazs, de la echipa galbenă.

Signature dish-ul i-a adus lui Andrei ocazia să lupte în finală pentru marele premiu. Concurența i-a fost coechipiera Maria și Munti, de la echipa lui Chef Bontea.

Fiecare dintre cei trei finaliști și-a format echipele cu care au gătit pentru cei 11 jurați, chefi recunoscuți.

Starterul

Pentru starter, Andrei a ales să gătească aripioare de pui cu saint Jacques și sos tapinambur.

Acesta a fost foarte apreciat de chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Și jurații s-au arătat impresionați de preparat.

Main Course

Andrei a gândit main course-ul ca fiind o explozie de gusturi fine.

Preparatul a fost mușchiuleț de miel cu piure de mazăre, cartofi fondanți, morcovi și o spumă de cartofi.

Cei trei chefi au avut doar cuvinte la superlativ vis-à-vis de preparat. Iar unul dintre jurați, tot la două cuvinte folosea „excelent!”.

Desertul

Ultima piesă de rezistență a fost desertul. Deși nu a avut forma dorită, din cauză că formele de silicon nu l-au ajutat, Andrei a reușit să impresioneze.

„Acest desert merită să îi aducă lui Andrei marele premiu!”, a spus chef Scărlătescu.

Și jurații au fost foarte impresionați de desert, recunoscând că deși pare simplu, la prima privire, te uimește de îndată ce guști din el.

Desertul a fost un mousse de ciocolată albă cu piper Sichuan, zmeură, căpșuni poșați, gel de zmeură și o prăjitură de fistic.

Deși preparatele lui Andrei au fost foarte bune, câștigătorul a fost Munti.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Restaurantul Arena by Casa EMA angajează bucătar, STEWO Năsăud caută asistent manager și inginer calitate

Restaurant Arena by Casa EMA caută bucătar și ajutr de bucătar! Noi locuri de muncă sunt disponibile la STEWO Năsăud, unde este nevoie de magazioner, inginer Calitate și asistent manager. Se fac angajări și la ROMBAT, AMICII Building sau Ideal Print. Oferta completă, mai jos:

Škoda Elroq vine direct la tine: Test Drive la ușa ta, acum în Bistrița!

Bistrițenii au acum ocazia să descopere cel mai nou model electric din familia Škoda – Elroq – într-un mod complet diferit și extrem de comod: direct la ușa lor! Cu inițiativa „Test Drive la ușa ta”, MATEROM AUTOMOTIVE – Dealer & Service Autorizat Škoda, aduce viitorul mobilității acolo unde te afli, fie că ești acasă, la birou sau în oraș.

Se fac angajări la Crama Jelna, Rombat și Fan Courier: Noi locuri de muncă, în Bistrița

Crama JELNA angajează barman, ajutor barman, bucătar și maseur! ROMBAT caută operatori producție. NOI locuri de muncă în Bistrița, la SAN DECO Bistrița-Năsăud,  DIVANI & SOFA, AMICII Building și Ideal Print. Oferta completă, mai jos: