Celebrul bucătar Adrian Hădean, cunoscut pentru blogul său culinar, dar și pentru participarea sa în calitate de jurat la emisiunea Masterchef, laudă pe rețeaua de socializare Facebook ”cucuruzul hiert, dintr-o holdă din Bistrița”.
La mare căutare pe perioada verii, porumbul fiert este pe placul multor vedete din România, dovadă fiind postările acestora din mediul online.
”Cucuruz hiert, dintr-o holdă din Bistrița. N-am ceva împotriva porumbului zaharat, da’ nici nu-s mare fan. Cel mai mult și cel mai mult îmi place ăsta cu gust de cucuruz apropiat de cel pe care-l furam în copilărie și-l puneam pe tăciuni când stăteam cu vacile bunicilor din Maramureș. Sau cel pe care ni-l fierbea bunicul din Pâncota (Arad) în căldarea grea, din fontă. Doamne, bun mai era!”, a precizat chef Adrian Hădean pe pagina sa de Facebook.
Fotografia postată de celebrul bucătar a adunat peste 4.000 de reacții în doar două zile și aproape 100 de comentarii.
”Eu nu concep altfel de porumb decât simplu, fiert sau copt cu sare, pe „beț” ca în copilărie. Și avea el un gust dulce de neegalat”, ”Ioi, ceva mai bun pe vremea asta nu există, amintiri din copilărie”, ”Cel mai bun, la bunici”, sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.
Foto Facebook Adrian Hădean