Așadar, atunci când aveți poftă de ceva bun, La Dabo Doner găsiți cele mai gustoase preparate. În incinta Cinematografului Dacia sau la B1 Retail Park, la ieșirea din Bistrița spre Unirea.I se mai spune kebab sau șaorma. Dar unul este Dabo Doner și gustul său special, mai ales al celui de pui, premiat în Germania ca cel mai bun doner și nu o dată, ci de trei ori. În urmă cu trei ani, franciza Donerului german a ajuns la Sibiu, iar de acolo a plecat să cucerească țara. Anul trecut a ajuns și la Bistrița, în incinta Centrului Cultural Municipal (fostul Cinema Dacia), iar de ieri delicioasele preparate semnate Dabo Doner pot fi comandate zilnic, de dimineața și până seara, la intrarea în B1 Retail Park, de la ieșirea din Bistrița spre Unirea.
Claudiu Pop, bistrițeanul care a adus în oraș franciza Dabo Doner, ne-a dezvăluit o parte din secretele care l-au făcut să aducă la Bistrița gama de produse prinse într-un concept de „fast food sănătos” sub această marcă. Ca toată lumea, a fost cucerit mai întâi de gustul special, unic, care îl deosebește de restul produselor de pe piață. Dar ne-a mărturist că de convins l-a convins faptul că în rețeta Dabo toate ingredientele sunt sută la sută naturale, fără aditivi și coloranți alimentari.
„Totul se bazează pe un timing al ingredientelor. Mai mult, sunt luate în considerare câteva elemente de nutriție. Inclusiv carnea e adusă de la un furnizor special, preparată într-un mod special. Nu se folosesc orice produse, cumpărate de la magazine sau supermarketuri”, a spus Claudiu Pop.
Un alt exemplu este cel al chiflelor, care sunt coapte pe loc, în fața clienților, dintr-un aluat în care se folosește doar apă, făină și un premix special, care nu conține agenți de afânare. Carnea de pui folosită în preparate este asigurată de un furnizor unic pentru toți francizorii din România și este pregătită atent, după exigențele Dabo, fiind ținută în baițuri și mirodenii speciale, 100 la sută naturale, furnizate de firma mamă din Germania.
Dan Paștiu, cel care a adus în România franciza Dabo Doner, care l-a cucerit în Nürnberg Germania, a impus francizorilor respectarea tuturor standardelor de calitate, care merg până în cel mai mic detaliu, urmărindu-se inclusiv respectarea standardelor de igienă și de prospețime a produselor.
Toate suprafețele se dezinfectează zilnic, în frigider temperaturile sunt controlate mereu, iar prospețimea ingredientelor este urmărită cu mare atenție, nefiind tolerată nici cea mai mică abatere.
„Faceți un produs de calitate, proaspăt, pe care l-ați mânca voi cu poftă și o să cuceriți piața”, le tot repetă Dan Paștiu de la Sibiu celor care vând produsele Dabo Doner.
De altfel, asta face ca gustul Dabo Doner să fie la fel oriunde l-ați comanda: Bistrița, Sibiu, Constanța, în Nürnberg sau în Ungaria, unde a ajuns tot din România.
Meniul Dabo Doner este unul generos, de la Donerul în chiflă proaspătă, făcută pe loc, cu carne de pui, premiat de trei ori în Germania, sau de vită și până la cel la farfurie. Se pot face mixuri, salate, sunt puse la dispoziția clientului meniuri sau preparate vegetariene, pide. Există și Doner Box, care se poate lua la pachet, acasă sau la birou.
Întreaga gamă de produse o puteți consulta AICI
Dacă dați un link paginii lor de Facebook – Dabo Doner România (Bistrița) veți fi primii care aflați toate ofertele lor.
„Și eu țin la silueta mea, așa că toate preparatele sunt făcute în așa fel încât să fie gustoase, nu pline de ulei, ci așa cum trebuie!”, a mai spus bistrițeanul.
Prețurile sunt mai mult decât convenabile. De exemplu, Donerul de pui este 14 lei, iar dacă mai adaugi 6 lei, primești și cartofi și un suc. Porțiile sunt gustoase, generoase și apetisante, nu degeaba i-au cucerit pe nemți înaintea românilor.
Mai jos aveți imagini video de la deschiderea Dabo Doner din B1 Bistrița Retail Park, iar Claudiu Pop și Claudia Bălășoiu – reprezentantul francizorului de la Sibiu, vă spun povestea celui mai iubit și căutat doner.