A muncit mult, ba chiar foarte mult. Și a hotărât să își verifice talentul, supunându-și preparatul la o aspră jurizare. „De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea adresată beclenarului chiar înainte de ridicarea cloșurilor.
De loc este din micuțul oraș de pe Someș. Dar Andrei Balazs a plecat la Londra unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin.
S-a decis să-și măsoare nivelul, supunând preparatele sale la criticile sau aprecierile papilelor gustative a trei chefi români.
Astfel, în această seară, beclenarul a apărut pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.
„De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea chef-ului Dumitrescu, înainte de ridicarea cloșurilor.
Dacă a obținut cuțite sau nu, dar și ce au avut de spus chefii despre preparatul lui, puteți vedea AICI.