Ești pasionat de cofetărie, dar torturile îți dau bătăi de cap, încă nu le știi toate secretele? Dacă vrei mai mult și visezi la tortul perfect care să iasă din mâinile tale, ai acum ocazia să înveți să creezi, asamblezi și decorezi torturi WOW pentru evenimente sau pentru cei dragi. Alina Bejan, maestrul cofetar din spatele delicioaselor „Dulciuri De Zece”, organizează un curs de pregătire luna viitoare, la Bistrița!
Alina Bejan a învățat în timpul studenției să prepare deserturi la un restaurant din Boston, iar în urmă cu 6 ani a decis să pășească în arta cofetăriei, muncind zi de zi la ceea ce astăzi e un brand recunoscut și savurat la evenimente: „Un Dulce De Zece”.
De-a lungul anilor a participat la numeroase cursuri private de profil din țară, organizate la București, Cluj-Napoca sau Odorheiul Secuiesc, la cursul de Trainer organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, dar și la cel de cofetar-patiser, acreditat de Ministerul Educației și Cercetării.
De ani de zile, Alina își surprinde de fiecare dată clienții cu deserturi fine, iar succesul în fața lor și dorința altor pasionați de cofetărie de a învăța din secretele ei au împins-o să susțină o serie de cursuri prin care să împărtășească tainele pasiunii sale.
Astfel, cei care doresc să învețe de la ea cum să-i surprindă pe cei dragi cu un tort WOW, au ocazia acum să participe la cursurile de cofetărie pe care le organizează periodic.
Până în prezent, tânăra a susținut nu mai puțin de 5 cursuri destinate adulților și 10 copiilor, pe care i-a ghidat pas cu pas pentru a pregăti delicii precum brioșe, torturi, mini tarte cu fructe, salam de biscuiți, diferite tipuri de ruladă, fursecuri, praline, etc.
Pentru luna viitoare, mai exact în perioada 8 – 9 februarie, Alina a pregătit un nou curs marca „Un Dulce De Zece”, ocazia ideală să descoperiți secretele unui dulce perfect.
Cursul se desfășoară pe parcursul a două zile, cu programul 8.30-16.30, iar a doua zi, de la 8.30 până la finalizarea cursului.
De data aceasta, participanții vor învăța cum să prepare 6 tipuri diversificate de tort: Tort Amandină, Tort cu vanilie și inserție de căpșuni, Tort Doboș, Tort Napoleon, Tort ,,Lapte de pasăre” (vanilie și mango) și Tort Ferrero Rocher + două rețete BONUS de desert FĂRĂ ZAHĂR și FĂRĂ GLUTEN.
Pentru mai multe detalii și înscrieri puteți suna la numărul de telefon 0743 852 296, iar cu un LIKE dat paginii de Facebook Un Dulce De Zece rămâneți la curent cu toate noutățile și bunătățile pregătite cu pasiune și migală de tânără.
Cum a ajuns Alina să se îndrăgostească iremediabil de arta cofetăriei, despre care mărturisește că este locul unde muncește fără să obosească, puteți descoperi mai jos: