13 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

FOTO/VIDEO Consilierul județean Honoria Rațiu a depus jurământul

Astăzi, la prima ședință de Consiliu Județean, consilierul județean AUR, Honoria Rațiu a depus jurământul. Asta după ce a fost nevoită să aștepte decizia Curții de Apel Cluj, care i-a validat mandatul de consilier județean.

Consiliul Județean s-a reunit astăzi în prima ședință după depunerea jurămintelor consilierilor județeni. Pe ordinea de zi a fost depunerea jurământului consilierilor județeni Honoria Rațiu (AUR) și Rus Marin-Vasile (PNL).

Honoria Rațiu nu a putut depune jurământul odată cu colegii săi, întrucât aștepta decizia Curții de Apel Cluj, care i-a validat mandatul la o zi după ce consilierii județeni au depus jurământul.

Tot astăzi, au fost stabilită componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Alături i-a fost Honoriei Rațiu și stomatologul George Dumitrescu, care s-a aflat în aceeași situație. Celor doi, AUR le-a retras sprijinul politic, astfel că riscau să rămână fără mandatul de consilier județean.

Cum lucrurile n-au fost făcute ca la carte, instanțele le-au dat dreptate celor doi, astfel că au fost validați ca și consilieri județeni. Filiala județeană AUR a decis retragerea sprijinului politic doar în cazul Honoriei Rațiu, deși are în Consiliul Județean 4 membri: Loredana Baltă, Dragoș Hârjoabă și Iușan Ciprian-Darius.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Aquabis, TeraSteel, Fan Courier și Sanovil! NOI locuri de muncă, în Bistrița

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AQUABIS unde este nevoie de un  electrician. iar Arena by Casa EMA caută antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. TeraSteel angajează operatori producție. Posturi disponibile și la GB Instaplan Bistrița:

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...