13 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

FOTO/VIDEO: Cel mai haios costum ECO, la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru

Chiar înainte de începerea vacanței de toamnă, la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” a avut loc o impresionantă paradă a costumelor eco. Evenimentul face parte dintr-un concurs județean în care s-au implicat peste 130 de elevi și preșcolari din 15 școli și grăginițe.

Ultima zi de școală a fost una de pomină pentru cei mai mici elevi ai Lioceului Tehnologic din Maieru. Au participat la concursul „Cel mai haios costum ECO”.

Concursul Județean Cel mai haios costum ECO a ajuns la ediția a VII-a și face face parte din Proiectul Județean „Reciclează hârtia – Salvează pădurea!”. Este un proiect înscris în CAEJ 2024, la nr. 436/12.01.2024, secțiunea B, poziția 18.

Am avut trei secțiuni în concurs: Costume ECO, Postere sau bostani inventivi și desene/colaje – secțiune adresată elevilor cu CES”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro profesoara Rodovica Bindea, unul dinte coordonatorii acțiunii, alături de prof. Ovidiu Bindea și Elena Berende.

În acest an, concursul s-a desfășurat atât cu participare directă, cât și indirectă. În competiție s-au implicat peste 130 de elevi și preșcolari, un număr impresionant pentru concursul nostru, din 15 școli și grădinițe ale județului.

Pe lângă parada Costumelor ECO, la Maieru, a avut loc și o paradă a Bostanilor inventivi.

Creativitatea, originalitatea și buna dispoziție au fost la loc de cinste pentru un număr mare de copii, părinți și cadre didactice. Merită felicitările noastre toți participanții!”, a mai precizat profesoara Rodovica Bindea.

Concursul a fost organizat de cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Aquabis, TeraSteel, Fan Courier și Sanovil! NOI locuri de muncă, în Bistrița

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AQUABIS unde este nevoie de un  electrician. iar Arena by Casa EMA caută antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. TeraSteel angajează operatori producție. Posturi disponibile și la GB Instaplan Bistrița:

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...