13 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

FOTO/VIDEO: Au dispărut băncile în formă de carte din intersecția străzii Bistricioarei cu Piața Petru Rareș

Amplasate în urmă cu mai puțin de jumătate de an, băncile în formă de carte din intersecția străzii Bistricioarei cu Piața Petru Rareș au dispărut.

La începutul lunii mai, în intersecția străzii Bistricioarei cu Piața Petru Rareș, pe platforma folosită de bistrițeni pe post de parcare, a fost amenajat un loc de relaxare.

Platforma a fost repavată, iar accesul mașinilor „interzis” cu ajutorul unor ghivece cu flori. Municipalitatea a cerut la acea dată soluții din partea locuitorilor din zonă, iar după o vreme, pe platformă au apărut mai multe bănci sub formă de carte.

Brusc, la nici jumătate de an de la amplasare, băncile au dispărut chiar zilele trecute.

 

Explicația se regăsește într-un video postat de primarul Gabriel Lazany.

„Montate în luna mai cu heirup electoral, demontate în luna octombrie.  Practicile care au devenit obișnuințe și care nu servesc interesului public sunt de astăzi istorie! Respectăm legea”, a explicat primarul Gabriel Lazany.
Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Aquabis, TeraSteel, Fan Courier și Sanovil! NOI locuri de muncă, în Bistrița

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AQUABIS unde este nevoie de un  electrician. iar Arena by Casa EMA caută antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. TeraSteel angajează operatori producție. Posturi disponibile și la GB Instaplan Bistrița:

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...