17.8 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

Lazany a început curățenia în Primăria Bistrița! Șeful Direcției de Infrastructură și Servicii a demisionat

Primul care a demisionat după ce Primăria Bistrița a fost preluată de Gabriel Lazany a fost șeful Direcției de Infrastructură și Servicii, Liviu Creminea. Acesta a fost adus de Ioan Turc la DIS de la Drumuri și Poduri Județene Cluj.

În urmă cu două zile, Liviu Creminea a demisionat din fruntea Direcției de Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița. Aceasta este prima demisie de când Primăria Bistrița a fost preluată de noul primar, Gabriel Lazany.

Creminea a ajuns la DIS, de la Drumuri și Poduri Județene Cluj, o societate din subordinea Consiliului Județean Cluj. În luna martie a anului trecut, Creminea îl înlocuia pe Ioan Crețiu, unul dintre cei mai longevivi angajați ai Primăriei Bistrița.

Acesta a ajuns să părăsească șefia DIS după mai multe gafe făcute de direcția pe care o conducea. Printre ele se numără stația de asfalt, achiziționată și pusă în funcțiune după multă vreme, cu greu mare, după ce DIS nu a obținut autorizațiile necesare pentru această operatiune, iar direcția a fost chiar amendată de Garda de Mediu.

Seria de gafe a continuat și după ce Creminea a preluat fosta Direcție de Servicii Publice. Anul trecut, Bistrițeanul.ro dezvăluia faptul că finul primarului Ioan Turc vindea un utilaj vechi de 17 ani cu 80.000 de euro. Tranzacția s-a făcut prin DIS.

Anul acesta, tot finul fostului primar Ioan Turc insista să bage pe gâtul Direcției de Servicii Publice un melc de forat, vechi și neconform, potrivit surselor Bistrițeanul.ro. Mai multe detalii AICI.

De-a lungul timpului, Direcția de Servicii Publice a Primăriei Bistrița, transformată între timp în Direcția de Infrastructură și Servicii, s-a remarcat nu prin ceva lucrări de calitate făcute prin oraș, ci tocmai prin modul păgubos de a cheltui banii publici. Cârcotașii numeau DIS direcția preferată de conducerea Primăriei Bistrița pentru „sifonat” banii publici.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Aquabis, TeraSteel, Fan Courier și Sanovil! NOI locuri de muncă, în Bistrița

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AQUABIS unde este nevoie de un  electrician. iar Arena by Casa EMA caută antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. TeraSteel angajează operatori producție. Posturi disponibile și la GB Instaplan Bistrița:

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...