17.8 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

FOTO: Poliția Locală „vânează” casele de pe dealurile de lângă Bistrița construite fără autorizație! 4 bistrițeni au fost deja arși la buzunare

Săptămâna aceasta, polițiștii locali au amendat 4 bistrițeni care au efectuat lucrări de construire sau împrejmuiri de terenuri fără a avea autorizație în acest sens.

Executarea sau desfiinţarea lucrărilor de construire fără autorizaţie emisă de Primăria municipiului Bistrița constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 100.000 lei – informează Poliția Locală Bistrița.

Doar în această săptămână, pentru executarea fără autorizație de construire a unor lucrări de construire sau împrejmuiri de terenuri, colegii noștri din cadrul Compartimentului Disciplina în Construcții au întocmit 4 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției, valoarea totală a amenzilor aplicate ridicându-se la suma de 4.000 lei.

Totodată, a fost dispusă și oprirea lucrărilor efectuate fără autorizație de construire.

Recomandăm persoanelor fizice sau juridice ce urmează să desfășoare lucrări ce intră sub incidența Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, să demareze lucrările doar ulterior obținerii și cu respectarea Autorizației de Construire emisă de Primăria municipiului Bistrița”, explică sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Tot omul sărac e sancționat, șia construit 4 pereți e amendat, iar care construiește vile nu-l vede nimeni: asta e România, ai bani faci ce vreai nu ai bani nu te cunosc nici rudele decum autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...

ART LEGNO Bistrița – calitate și creativitate: Zeci de modele de uși din lemn multistratificat, în peste 200 de culori

Aspectul și ambianța casei e dată și de ușile din interior. Aici intervin cei de la...