11.1 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

FOTO – Din Cenușăreasă, în prințesă. Încep lucrările la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud! Elevii nu vor fi relocați

La începutul lunii viitoare începe modernizarea și transformarea spectaculoasă a Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” din Năsăud, precum și a parcului din apropiere. „Nu vom reloca nicio clasă în sezonul rece” – anunță primarul Dorin Vlașin.

Cei 850 de elevi care studiază la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud vor avea la dispoziție, din iarna viitoare, spații de studiu moderne, dotate cu mobilier și echipamente de top.

„Dragi năsăudeni,
O nouă veste bună pentru comunitatea noastră și anume de la începutul lunii viitoare, vom demara lucrările de modernizare la Școala Gimnazială Mihai Eminescu!

Așa cum am anunțat, nu vom reloca nicio clasă în sezonul rece, urmând să acționăm la etajul 2, acoperiș și demisol în primă etapă, iar din primăvară vom acționa pe toată suprafața unității de învățământ!”, a anunțat primarul Dorin Vlașin.

Investiția presupune modernizarea imobilului, dotarea sălilor de clasă cu mobilier și echipamente de top, iar sistemele utilizate pentru asigurarea funcționalității clădirii (iluminat, răcirea sau încălzirea spațiilor de studiu) vor reduce semnificativ costurile la utilități.

Odată cu reabilitarea școlii, atât copiii, cât și ceilalți locuitori ai orașului se vor putea recrea în parcul modern din imediata apropiere a unității de învățământ, un spațiu public de peste 6500 de metri pătrați, ce este modernizat în cadrul aceluiași proiect.

Investiția se ridică la 7 milioane de euro și are ca termen de finalizare luna decembrie a anului viitor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Aquabis, TeraSteel, Fan Courier și Sanovil! NOI locuri de muncă, în Bistrița

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AQUABIS unde este nevoie de un  electrician. iar Arena by Casa EMA caută antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. TeraSteel angajează operatori producție. Posturi disponibile și la GB Instaplan Bistrița:

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...