17.8 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

Habemus viceprimar! Ștefania Stere – noul viceprimar al Bistriței. Cel de-al doilea va fi ales la următoarea ședință de CL

Consiliul Local al municipiului Bistrița s-a întâlnit astăzi în două ședințe. În una s-a stabilit președintele de ședință, iar în a doua unul dintre viceprimari. Viceprimar al Bistriței va fi Ștefania Stere, aceasta fiind propunerea PSD, votată ieri de structurile partidului. La următoarea ședință de Consiliu Local va fi votat și cel de-al doilea viceprimar.

În cadrul primei ședințe a noului Consiliu Local care a avut loc astăzi, a fost ales președintele de ședință pentru următoarele trei luni în persoana consilierului PSD, Alexandru Bria.

Tot astăzi a fost votată și componența comisiilor economică, urbanism, administrativă și juridică.  De la ședință a lipsit fostul primar, actual consilier local, Ioan Turc.

Introdus pe ordinea de zi a fost și un proiect care prevede alegerea viceprimarilor. Cum acest lucru nu se poate face în aceeași ședință, s-a făcut o nouă ședință extraordinară în care se dorea votarea viceprimarilor.

Propunerea PSD a fost avocată Ștefania Stere. Consilierii locali, exceptându-i pe Ioan Turc, Sorin Hangan și Rodica Dobraniș, care au lipsit, au votat pentru sau împotriva proiectului. Proiectul a fost adoptat cu 16 voturi pentru.

Consilierii locali PNL trebuiau să facă cea de-a doua propunere pentru viceprimar, însă au refuzat, deși s-au sfătuit vreme bună, fiind „consiliați” inclusiv de Jenor Beudean.

Cel mai probabil, cel de-al doilea viceprimar va fi ales la următoarea ședință de Consiliu Local.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...

ART LEGNO Bistrița – calitate și creativitate: Zeci de modele de uși din lemn multistratificat, în peste 200 de culori

Aspectul și ambianța casei e dată și de ușile din interior. Aici intervin cei de la...