16.5 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

BISTRIȚA FOLK 2024: Concurs și recitaluri extraordinare. Mircea Baniciu, Ducu Bertzi și Narcisa Suciu, printre invitați

Cea de a XXII-a ediție a Festivalului Concurs Național BISTRIȚA FOLK se va desfășura la Palatul Culturii Bistrița, în 15 și 16 noiembrie 2024. Evenimentul va reuni în recitaluri, nume dintre cele mai mari ale muzicii folk românești.

Este vorba despre Mircea Baniciu & band, Ducu Bertzi & friends, Narcisa Suciu & band, Adrian Ivanițchi, Marius Bațu, Ovidiu Mihăilescu, Cătălin Stepa & Aurelian Epuraș.

Trupa „Sunt un frate tânăr”, din care fac parte Dorin Andone, Vlady Cnejevici și Teo Boar va susține în prima seară, un recital în memoriam Florian Pittiș.

Teodora Matean, câștigătoarea trofeului Bistrița Folk 2023, va deschide prima seară a recitalurilor, iar realizatorul Colibița Folk Festival – bârgăuanul Toni Vlad, va urca pe scenă în compania fiului său, Toni Vlad jr (solistul trupei Halta H). Cei doi vor deschide seria recitalurilor din seara a doua. Va încânta audiența cu versurile sale cu tâlc – poetul Sorin Poclitaru.

La concurs se pot înscrie tineri folkiști cu vârsta de până la 25 de ani. Acesta se adresează tinerelor talente din țară sau din diaspora. Doritorii pot accesa regulamentul festivalului și fișa de înscriere pe site-ul Centrului Cultural Municipal sau pe contul de facebook – BISTRIȚA FOLK.

Din juriu vor face parte cantautori, poeți și oameni de cultură apropiați fenomenului folk. În foaierul Palatului Culturii va fi organizat și un stand cu discuri și cărți ale invitaților.

Festivalul Concurs Național BISTRIȚA FOLK 2024 este organizat de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, în parteneriat cu Asociația Culturală România din inima mea”, a transmis Florin Săsărman, președintele executiv al Asociației România din inima mea. 

Biletele sunt puse în vânzare la Palatul Culturii Bistrița. Acestea se pot cumpăra și online, începând de astăzi, accesând linkurile de mai jos: 

https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-folk-ziua-i-103736/

https://www.iabilet.ro/bilete-bistrita-folk-ziua-ii-103734/

Sponsori principali: Ecomas Energosystem și Arhicris Logistic

Sponsori: Equal, Hotel Coroana de Aur și Pombis

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...

ART LEGNO Bistrița – calitate și creativitate: Zeci de modele de uși din lemn multistratificat, în peste 200 de culori

Aspectul și ambianța casei e dată și de ușile din interior. Aici intervin cei de la...