12.5 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija epilării. Asta a fost posibil datorită aparatului ultraperformant SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755. Acesta face minuni chiar și în cazul pielii bronzate. Iar acum, pachetele de epilare definitivă au prețuri reduse.

Pe timpul verii, epilarea definitivă poate fi un proces mai anevoios, dat fiind faptul că firul de păr se bronzează și el. La Paula Murg Beauty însă, clientele din timpul verii au fost mai mult decât fericite. Pentru prima dată au scăpat de grija epilării. Super aparatul Soprano Ice – Alexandrite 755 a făcut minuni. Acesta este foarte eficient chiar și pe pielea bronzată, efectele fiind vizibile imediat.

Acum, odată cu sosirea sezonului mai rece, Paula Murg a decis să reducă prețurile la epilare. Ofertele de toamnă sunt pentru pachete de epilare a mai multor zone de pe corp sau integral.

Așadar, clientele care trec pragul salonului pot opta pentru următoarele servicii:

  • Epilat inghinal, axilă – 300 (redus de la 400)
  • Epilat lung, inghinal, axilă – 700 (redus de la 900)
  • Epilat lung, inghinal – 600 (redus de la 700)
  • Epilat scurt, inghinal, axilă – 450 (redus de la 650)
  • Full body – 950 redus de la 1200 de lei (include epilat lung, inghinal, axilă, brațe, facial)

Paula Murg vă așteaptă la salonul său de beauty din incinta Cult by Nella. Pentru programări și detalii, dar și pentru a fi la curent cu ofertele, urmăriți pagina de Facebook și de Instagram .

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...

ART LEGNO Bistrița – calitate și creativitate: Zeci de modele de uși din lemn multistratificat, în peste 200 de culori

Aspectul și ambianța casei e dată și de ușile din interior. Aici intervin cei de la...

CONFIDENT, prima clinică psiho-somatică pentru adulți și copii din Bistrița

Bistrițenii au acum în oraș prima clinică psiho-somatică care oferă servicii în sănătate mintală, cu ajutorul unor experți specializați în acest domeniu: CONFIDENT. Este situată pe strada Mihai Eminescu, nr. 1-4, într-un spațiu modern, și oferă o gamă variată de servicii profesionale și personalizate pentru nevoile pacienților, adulți și copii. AFLĂ cum poți face programări: