8.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 25, 2024

Tribunalul Bistrița-Năsăud a admis lista cu candidații AUR Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare

Judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud s-au pronunțat astăzi cu privire la candidaturile AUR Bistrița-Năsăud, respinse de Biroul Electoral Județean. Aceștia au admis candidaturile AUR Bistrița-Năsăud pentru alegerile parlamentare, însă decizia nu este una definitivă.

Biroul Electoral Județean a respins săptămâna trecută candidații AUR pentru alegerile parlamentare. Se pare că dosarele depuse de liderii AUR BN nu erau complete. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Decizia Biroului Electoral Județean a fost contestată de liderii AUR, iar judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au judecată astăzi contestația. Tribunalul Bistrița-Năsăud a admis candidaturile AUR Bistrița-Năsăud, însă decizia nu este una definitivă și poate fi atacată, caz în care dosarul se mută la Curtea de Apel Cluj.

„Admite contestaţia formulată de contestatorul P AUR în contradictoriu cu intimatul BECJ nr. 6 B-N, împotriva Deciziei nr. 19/17.10.2024 a Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 6 Bistriţa-Năsăud privind respingerea candidaturilor propuse de Alianţa pentru Unirea Românilor la alegerile pentru Camera Deputaţilor din anul 2024 şi a Deciziei nr. 20/17.10.2024 a Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 6 Bistriţa-Năsăud privind respingerea candidaturilor propuse de Alianţa pentru Unirea Românilor la alegerile pentru Senat din anul 2024, anulează deciziile menţionate şi în consecinţă: Admite candidaturile propuse de Alianţa pentru Unirea Românilor la alegerile pentru Senat din anul 2024, respectiv: 1. CD 2. IG 3. JT 4. MF Admite candidaturile propuse de Alianţa pentru Unirea Românilor la alegerile pentru Camera Deputaţilor din anul 2024, respectiv: 1. BTN 2. MIV 3. OP 4. BLF 5. OAT 6. IAM 7. RSV Respinge cererea de intervenţie accesorie în interesul intimatului, formulată de intervenientul PNA. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, la Curtea de Apel Cluj. Cererea de apel se depune la Curtea de Apel Cluj, sub sancţiunea nulităţii”, este sentința dată astăzi de Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...

ART LEGNO Bistrița – calitate și creativitate: Zeci de modele de uși din lemn multistratificat, în peste 200 de culori

Aspectul și ambianța casei e dată și de ușile din interior. Aici intervin cei de la...