6.6 C
Bistrița
duminică, octombrie 20, 2024

FOTO – Ștafeta Veteranilor a fost predată azi la Monumentul Eroilor din Bistrița: Din recunoștință față de veteranii și eroii de ieri și de azi

Peste 1000 de voluntari, din întreaga țară, participă în aceste zile la Ștafeta Veteranilor. Evenimentul a ajuns la ediția a XI-a. În acest an, ștafeta este purtată simbolic pe trei trasee: albastru, galben și roșu. În traseul roșu a fost inclusă și Bistrița. Voluntarii au ajuns azi la Monumentul Eroilor. 

Evenimentul se desfășoară în perioada 4 – 25 octombrie 2024 și presupune purtarea în alergare a unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor, pe trei trasee – albastru, galben și roșu.

Purtată de-a lungul traseului Vatra Dornei – Bistrița, ștafeta roșie a ajuns astăzi în garnizoana Bistrița și a fost predată la Monumentul Eroilor, locțiitorului comandantului Brigăzii 81 Mecanizată General Grigore Bălan – colonel Alin-Florin Marian.

Voluntarii predau simbolic ștafeta, dar în realitate predau responsabilitatea de a îndeplini obiectivul acestei misiuni: aceea de a ajunge în punctul final, la Carei, de Ziua Armatei României.

Misiunea INVICTUS continuă pe traseul roșu mâine, spre garnizoana Dej.

Ștafeta este organizată din recunoștință față de veteranii și eroii de ieri și de azi, căzuți la datorie, ori răniți în teatrele de operații.

Mulțumim tuturor celor care au venit să-i susțină pe eroii noștri!

Împreună, ducem mai departe spiritul de unitate și respect pentru valorile naționale”, au transmis reprezentanții Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” 

Foto @ Teodora Uifelean

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....