5.9 C
Bistrița
duminică, octombrie 20, 2024

ZVONOTECĂ: George Simion cu elicopterul, galeria AUR cu autocarul, la Bistrița

Deși joacă cartea politicianului modest, liderul AUR, prezidențiabilul George Simion iubește banii, luxul și opulența, când este departe de ochii galeriei. Dacă membrii AUR din țară au ajuns la Bistrița în autocare modeste, Simion a preferat… elicopterul. Nu este prima dată când ajunge sau pleacă din județ astfel…

Partidul condus de George Simion cere membrilor săi printre cele mai mari cotizații din țară. Aceasta pornește de la 50 lei un simplu membru, ajunge la câteva sute de lei pentru cei cu funcții și la zeci de mii de euro donații nerambursabile către partid din partea celor care vor locuri eligibile pe listele de la alegerile locale, acum parlamentare.

Nu sunt gratuite nici materialele de propagandă, de la tricouri la eșarfe. Membrii de partid plătesc pentru acestea, iar banii sunt ridicați cash, de apropiații lui Simion de la centru (vezi declarațiile membrilor aur de la Bistrița în emisiunea de AICI).

Acestor sume li se adaugă sponsorizările oferite de diverși oameni de afaceri, pentru a-și impune apropiații pe liste.

Cum în aceste condiții, banii nu sunt o problemă pentru liderul George Simion, acesta își permite să plătească autocare, să stea alături de stat în locații de 5 stele și să circule cu elicopterul.

Cu elicopterul pare să fi plecat și de la Bistrița, după mitingul din fața Cazinoului. Lângă aerodromul din Unirea este un mic heliport privat, de unde, direct din hambar, cu discreție maximă se face decolarea:

De altfel, nu este prima dată când liderul AUR descalecă sau pleacă cu elicopterul din Bistrița-Năsăud, acesta fiind un mijloc de transport preferat.

Ora de închiriere a unui elicopter privat costă 780 Euro plus TVA. O sumă infimă când, folclorul spune, că un loc eligibil de deputat costă la AUR 60.000 Euro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....