13.3 C
Bistrița
joi, octombrie 17, 2024

FOTO: Doi bărbați din Josenii Bârgăului, reținuți în urma perchezițiilor de ieri

Doi bărbați de 31 și 44 de ani, ambii din Josenii Bârgăului, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în urma perchezițiilor desfășurate ieri în județele Bistrița-Năsăud și Cluj.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de fals informatic și infracțiuni la regimul silvic, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au instituit măsura sechestrului asigurător asupra a 2 mijloace de transport, respectiv 2 autoutilitare în valoare de aproximativ 40.000 euro care aparțin unei societăți comerciale.

La percheziții au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane, înscrisuri și obiecte cu valoare probatorie, relevante pentru documentarea cauzei”, informează IPJ BN.

Totodată, au fost verificate 5 depozite de material lemnos, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni în valoare de 18.000 de lei, iar ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea cantității de 29,10 metri cubi de material lemnos, în valoare de 17.600 de lei.

În ceea ce privește acțiunile în trafic, desfășurate de polițiști, pentru neregulile constatate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, în cuantum de 18.640 de lei. Ca măsuri complementare au fost reținute 10 permise de conducere, dintre care 6 pentru consum de alcool și 2 certificate de înmatriculare”, a mai precizat sursa citată.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO – VIDEO: Percheziții la o firmă de exploatare lemnoasă de pe Bârgău. Ar fi folosit acte false să transporte lemn de 350.000 de lei

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....