14.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 4, 2024

Un învățător din Budești, internat la Mureș, are nevoie de sânge! Primăria Budești oferă transport pentru donatori

Un învățător de 50 de ani din localitatea Țagu (comuna Budești) are nevoie urgentă de sânge. Primăria Budești este dispusă să pună la dispoziția celor din zonă care vor să doneze sânge un mijloc de transport.

Învățătorul Marius Oltean este internat, în stare gravă, la Spitalul Județean Mureș. Acesta are nevoie urgentă de sânge, indiferent de grupă. Apelul pentru donare de sânge a fost făcut chiar de către primarul comunei Budești de unde este învățătorul, Vasile Codrea:

„Dragi concetățeni, am aflat cu tristețe că domnul învățător MARIUS OLTEAN, de la Școala Primară Țagu, comuna BUDEȘTI, este internat la Spitalul Județean MUREȘ și are urgentă nevoie de sânge, indiferent de grupa sanguină. Cei care puteți și doriți, gândindu-vă că prin gestul de a dona sânge faceți o faptă bună, creștinească, vă rugăm s-o faceți! Putem salva o viață de om  care a făcut mult bine comunității, și mai poate face, dacă și noi îi vom da o șansă”, a precizat Vasile Codrea.

Acesta mai spune că Primăria Budești le pune la dispoziție celor din zonă un mijloc de transport pentru a de deplasa la centrele de donare. Donatorii pot să ceară ajutor cu transportul la numărul de telefon 0769046998.

Puteți dona atât la centrul din Bistrița, cât și la cel din Târgu Mureș, specificând la donare numărul învățătorului Marius Oltean.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.