14.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 4, 2024

FOTO: Vești bune pentru femeile din Bistrița-Năsăud! Afecțiunile uterine vor fi tratate la Spitalul Județean prin histeroscopie

Afecțiuni precum polipii uterini, fibromul uterin sau obstrucția tubară vor putea fi tratate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița prin histeroscopie, o metodă ginecologică minim invazivă. Astfel se reduc semnificativ timpul de recuperare și riscurile asociate intervențiilor tradiționale.

O veste excelentă pentru sănătatea femeilor! Spitalul nostru a investit în cel mai modern sistem integrat de histeroscopie, o tehnologie avansată care aduce multiple beneficii pentru paciente.

Această metodă ginecologică minim invazivă permite diagnosticarea și tratarea rapidă a afecțiunilor uterine, reducând semnificativ timpul de recuperare și riscurile asociate intervențiilor tradiționale”, a anunțat astăzi Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Printre afecțiunile tratate prin histeroscopie se numără: polipi uterini, sinechie uterină, fibrom uterin, obstrucție tubară, sept uterin, etc.

Felicitări, Gabriel Lazany, echipei de management al SCJUB pentru noua achiziție și cadrelor medicale pentru implicare și dorința de a face performanță pentru sănătate, utilizând noua tehnologie!

Continuăm munca, punând oamenii pe primul loc!”, a mai adăugat acesta.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.