17.9 C
Bistrița
joi, octombrie 3, 2024

Percheziții în Nimigea! Primarul susține că ar fi vorba doar de niște controale ale unor documente

Astăzi ar fi avut loc mai multe percheziții în localitatea Nimigea. Primarul Runcan spune că nu ar fi vorba despre percheziții, ci doar de niște controale ale unor documente ce vizează un proiect.

Mai multe percheziții ar fi avut loc astăzi în localitatea Nimigea. Acțiunea ar aparține Direcției Anticorupție și ar viza proiecte pe fonduri europene.

Contactat de Bistrițeanul.ro, primarul comunei Nimigea susține că nu ar fi vorba despre percheziții la Primăria Nimigea.

Acesta spune că la Primărie s-au prezentat astăzi mai mulți polițiști, care au făcut controale. Ar fi verificat documentele unui proiect derulat de Primăria Nimigea.

DNA nu a venit cu o comunicare oficială în acest sens, iar potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, acțiunea nu le aparține.

Revenim cu noi informații.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni! NOI locuri de muncă la Polimed Bistrița și Kreativ Metal & Colours

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni și instalatori pentru șantierele aflate în derulare. Kreativ Metal & Colours caută sudori și lăcătuși cu experiență, dar și PERSONAL pentru Confecții Metalice. Noi locuri de muncă sunt disponibile la POLIMED Bistrița, RCB Electro, Casa EMA sau Hotel Coroana: