16.8 C
Bistrița
vineri, octombrie 4, 2024

Gabriel Lazany a fost validat ca primar al Bistriței! Își va prelua atribuțiile la finalul acestei luni

Gabriel Lazany a fost validat ca primar al Bistriței. Acesta își va prelua atribuțiile la finalul acestei luni, mandatul actualului primar Ioan Turc urmând să expire în 22 octombrie.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan. Gabriel Lazany își va prelua atribuțiile la sfârșitul acestei luni, după ce expiră mandatul lui Ioan Turc.

„Gabi, am toată încrederea în tine și în echipele de la PSD Bistrița, care este mai puternică ca niciodată. Oameni dintre oamenii municipiului, care vor și pot să facă lucruri pentru toți, pentru orașul nostru. Planul Lazany pentru Bistrița este, în mare măsură, un răspuns la dorințele comunității! De aceea, rezultatele se vor vedea curând. Totodată, îmi pun toată încrederea în acest parteneriat. Primarul și președintele Consiliului Județean vor fi în tandem și vor lucra în echipă”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan.

Pe lângă fotoliul de primar, PSD a obținut și 9 locuri de consilieri locali. PNL are 9 consilieri locali, UDMR un loc, iar AUR două locuri. Un lucru este cert: PSD va avea și unul dintre viceprimari, care încă n-a fost anunțat.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Domnule Primar Lazany,
    La felul in care va cunoaste lumea prin prisma functiei de la spital, pe acelasi model ar trebui sa va orientati si la primarie.
    Cu siguranta stiti ca incompetenta este maxima exact acolo unde ar trebui sa existe performanta! Desi gasca de incompetenti au sperat pana in ultima clipa ca Turc va fi in continuare primar, prin contestatiile depuse, lucrurile si au continuat cursul firesc.
    Deci, faceti regula cu supusii lui Turc, lingaii lui Cretu, un natang maxim. Va rugam schimbati organigrama plina de sefi si directori, numiti sefi noi cu alta perspectiva, pentru ca toti directorii din primarie sunt de zeci de ani acolo si nu fac absolut nimic! E unul mai incompetent ca sltul, cu studii paralele cu domeniul lor de activitate. Nu lasati bataia de joc a incompetentilor sa continue si in noul mandat! Lacusta de la proiecte va incerca maxim sa va duca cu zaharelul oferindu-va delegatii si sporuri consistente. Doar sa fiti atent la comporramentul josnic al multor personaje care se cred zmeii zmeilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni! NOI locuri de muncă la Polimed Bistrița și Kreativ Metal & Colours

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni și instalatori pentru șantierele aflate în derulare. Kreativ Metal & Colours caută sudori și lăcătuși cu experiență, dar și PERSONAL pentru Confecții Metalice. Noi locuri de muncă sunt disponibile la POLIMED Bistrița, RCB Electro, Casa EMA sau Hotel Coroana: