10.4 C
Bistrița
marți, octombrie 1, 2024

Diana Morar face apel la conducerea PNL să restabilească ordinea în PNL BN! Îi aduce acuzații grave deputatului Sighiartău

Într-o conferință de presă, deputata Diana Morar a făcut apel la conducerea centrală a PNL să restabilească ordinea în filiala județeana a PNL, care ar fi fost destabilizată de deputatul Robert Sighiartău, care s-ar fi impus cu forța pe prima poziție pe lista la Camera Deputaților.

La o zi după stabilirii listei PNL BN pentru alegerile parlamentare, deputata Diana Morar a ales să iasă public și să își anunțe retragerea de pe lista votată aseară. Aceasta i-a adus acuzații grave deputatului Robert Sighiartău, pe care l-a acuzat că s-a impus cu forța pe prima poziție pe lista la Camera Deputaților, după ce nu a reușit să își asigure candidatura la București sau Dolj.

„În timp ce toate filialele din țară sunt în precampanie, în filiala PNL Bistrița-Năsăud se intră cu buldozerul pentru a satisface ambițiile și orgoliile personale ale lui Robert Sighiartău, personaj care de fiecare dată când a candidat pe listele PNL la Parlament a fost propus cu forcepsul și nu a respectat prevederile statutului PNL în ocuparea locului pe care l-a avut pe listele PNL. Cum știa că în Bistrița-Năsăud nu va mai avea a treia oară această șansă, și-a încercat norocul pe la alte județe, pe la Dolj, pe la București, însă fără rezultat, astfel că s-a întors la Bistrița-Năsăud, aducându-și aminte după 4 ani că este deputat al filialei și a procedat la încălcarea gravă a statutului PNL pentru a se impune din nou pe primul loc la Camera Deputaților”, a precizat Diana Morar, în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Aceasta a mai făcut public faptul că Biroul Politic Județean, care ar fi fost format din 13 primari și mai mulți apropiați de-ai deputatului Robert Sighiartău ar fi fost contestat la Curtea de Arbitraj și la Biroul Politic Național al PNL.  Potrivit deputatei, din Biroul Politic Județean ar face parte inclusiv persoane care nu ar fi membre ale partidului. Aceasta a și vehiculat trei nume de persoane, care nu s-ar regăsi în baza de date a PNL BN: Gheorghe Bolbos, Gheorghe Bachiș, Robert Telcean, cel din urmă fiind în trecut membru al PNL, însă a fost radiat din baza de date.

Diana Morar a făcut un apel și către conducerea PNL să facă ordine în filiala PNL BN: „Aș vrea să fac un apel către conducerea națională a PNL, către domnul președinte Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreședinții PNL, pe care îi rog frumos să intervină în filiala Bistrița-Năsăud cât nu este prea târziu și să restabilească ordinea de drept și respectarea statutului Partidului Național Liberal”.

Mai puteți citi:

VIDEO Deputata Diana Morar se retrage de pe lista PNL pentru alegerile parlamentare:„Ședința a fost nelegală și nestatutară”

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni! NOI locuri de muncă la Polimed Bistrița și Kreativ Metal & Colours

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni și instalatori pentru șantierele aflate în derulare. Kreativ Metal & Colours caută sudori și lăcătuși cu experiență, dar și PERSONAL pentru Confecții Metalice. Noi locuri de muncă sunt disponibile la POLIMED Bistrița, RCB Electro, Casa EMA sau Hotel Coroana: 

FOTO: Minunatele aranjamente Euforia Floral Boutique pot fi cumpărate de acum și pe floribistrita.ro!

Așa cum ne-au obișnuit deja în fiecare sezon, floriștii de la Euforia Floral Boutique transformă toamna într-un anotimp magic: și asta grație splendidelor aranjamente, buchete sau coronițe de flori cum doar la Euforia Floral mai găsiți.