10.4 C
Bistrița
marți, octombrie 1, 2024

Bărbatul lovit de o mașină în Budacu de Jos, în stare critică

Un bărbat de 37 de ani a fost lovit, aseară, de o mașină, în Budacu de Jos. El a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio-respirator, sub autoturismul care l-a lovit. Organismul său a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportat la spital. Starea sa de sănătate este critică – transmit reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Un accident rutier a avut loc aseară pe Drumul Județean 173F, în Budacu de Jos.

Un bărbat a fost lovit de o mașină, fiind găsit în stop cardio-respirator de către echipajele medicale, blocat sub autoturismul care îl lovise.

Organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost stabilizat (intubat) și transportat cu semne vitale la UPU SMURD Bistrița.

După producerea accidentului, șoferul de 26 de ani, aflat la volanul mașinii care l-a lovit, a plecat de la fața locului, revenind ulterior.

Bărbat –lovit de mașină în Budacu de Jos! Echipajele medicale l-au găsit inconștient sub autoturism

Bărbatul se află în stare critică, fiind internat la Secția ATI.

La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus aseară un bărbat în vârstă de 37 de ani din localitatea Budacu de Jos în stare gravă, în urma unui accident rutier, prezentând multiple traumatisme, fracturi, insuficiență multiplă de organe.
Pacientul este internat la Secția ATI, starea sa de sănătate fiind critică„, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni! NOI locuri de muncă la Polimed Bistrița și Kreativ Metal & Colours

GB Instaplan Bistrița angajează sudori, lăcătuși, electricieni și instalatori pentru șantierele aflate în derulare. Kreativ Metal & Colours caută sudori și lăcătuși cu experiență, dar și PERSONAL pentru Confecții Metalice. Noi locuri de muncă sunt disponibile la POLIMED Bistrița, RCB Electro, Casa EMA sau Hotel Coroana: 

FOTO: Minunatele aranjamente Euforia Floral Boutique pot fi cumpărate de acum și pe floribistrita.ro!

Așa cum ne-au obișnuit deja în fiecare sezon, floriștii de la Euforia Floral Boutique transformă toamna într-un anotimp magic: și asta grație splendidelor aranjamente, buchete sau coronițe de flori cum doar la Euforia Floral mai găsiți.