27.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

Consiliul Județean BN: Burse de excelență și burse de merit pentru anul universitar 2024-2025

ANUNȚ

privind acordarea burselor de excelență și a burselor de merit pentru anul universitar 2024-2025 de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

Conform Hotărârii Consiliul Județean Bistrița-Năsăud nr.145/2023 privind instituirea și acordarea unor burse de excelență, burse de merit şi burse sociale de către Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, se acordă:

  • burse de excelenţă pentru studenții cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, admişi în anul I universitar 2024-2025, care au obţinut pe parcursul învățământului liceal, medalii sau premii I, II şi III la olimpiadele/concursurile școlare organizate la nivel internaţional recunoscute de către Ministerul Educaţiei;
  • două burse de merit pentru studenții, admişi în anul I de studiu universitar 2024-2025, cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolară şi de performanţă pe parcursul învățământului liceal.

Condițiile de acordare și documentele ce urmează a fi depuse la dosare pentru obținerea burselor, sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: www.portalbn.ro, secțiunea: „Burse de excelență, burse de merit și burse sociale acordate de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud”.

Dosarele se pot depune la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş nr.1, până la data de 24.10.2024, ora 16.ºº.

Informaţii suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, persoana de contact: doamna Câmpan Aurora-Anca-inspector superior, Direcţia juridică, administrație locală – Serviciul coordonare instituţii subordonate, relații publice, telefon 0263-232215, interior 202.

PREŞEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...