17.6 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 28, 2024

BISTRIȚA: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, în 11 octombrie

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți se va desfășura, în acest an, la Bistrița, pe 11 octombrie, a anunțat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistrița-Năsăud. Evenimentul are loc la sediul instituției, pe strada Lalelelor.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, în data de 11 octombrie.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2024, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea”, spune Otilia Râpan, directorul AJOFM BN.

Pentru a participa la bursă, angajatorii pot transmite până în data de 10.10.2024 oferta de locuri de muncă vacante, pe următoarele date de contact: tel. 0263 – 236 296, fax. 0263 – 236296, e-mail: [email protected].

Evenimentul va începe la ora 10.00, la sediul instituției din Bistriţa, de pe strada Lalelelor, nr.3A.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...