16.6 C
Bistrița
joi, septembrie 26, 2024

TRAGIC: Un tânăr de 22 de ani din Coșbuc și-a pierdut viața în Austria, într-un accident rutier

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs în localitatea Breitenau am Hochlantsch (Austria). Potrivit Mesager 24, tânărul Adrian B era originar din Cușbuc și muncea în Austria de câțiva ani.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 26 septembrie, în jurul orei 0:40, pe drumul Breitenauer Straße, în apropiere de St. Jakob-Breitenau, în direcția Mixnitz.

Tânărul nu deținea permis de conducere și a pierdut controlul asupra mașinii sale, din motive încă necunoscute – relatează ZiarulRomânesc.At.

Vehiculul a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp de iluminat și s-a izbit violent de un bolovan și Martorii au încercat să-l salveze. Au reulit să-l scoată pe șofer din mașină – însă inconștient. Au început manevrele de resuscitare și au alertat serviciile de urgență. Din păcate, eforturile lor nu au avut succes. Tânărul a fost declarat decedat la locul accidentului.

Se pare că tânărul din Coșbuc nu purta centura de siguranță în momentul impactului. Acest fapt ar fi putut contribui la gravitatea rănilor și, în cele din urmă, la pierderea vieții.

Foto @ Mesager 24

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...