25.3 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

VEZI BINE CU STIL: REDUCERI de 50 la sută la IANA OPTIC la ochelarii Armani, D&G și Ray Ban!

Visezi la ochelari noi de vedere sau de soare Armani, D&G și Ray Ban? Dă o fugă până la IANA OPTIC, aflat pe Pietonalul Liviu Rebreanu, și profită de reducerile de toamnă! Acum ai ocazia să îți achiziționezi ochelarii preferați la jumătate de preț.

Te numeri printre doamnele și domnișoarele care oftează după o pereche de ochelari de soare sau de vedere semnați de Dolce & Gabana, Ray Ban sau Armani?

Atunci e momentul să le faci o vizită celor de la IANA OPTIC, care au dat start SUPER reducerilor de toamnă.

Acum ai posibilitatea să îți achiziționezi ochelarii la care visezi la jumătate de preț, fiind oferită o reducere de 50 % la brand-urile tale favorite.

De asemenea, aici vei găsi o gamă variată de ochelari, în variante pentru toate gusturile și toate buzunarele, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

Magazinul de ochelari de pe Strada Liviu Rebreanu nr. 5 (lângă Chocolaterie) te așteaptă și cu rame magnetice cu clip-on – dacă ai ochelari de vedere, atașezi doar lentilele pentru soare, când e cazul.

Tot aici găsești ochelari pentru condus sau pentru protejarea ochilor, dacă petreci mai mult timp în fața calculatorului.

IANA OPTIC comercializează și lentile speciale inovative UVTECH, care oferă o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre.

Aici se fac și consultații gratuite, iar întreaga echipă te ajută cu sfaturi personalizate, pentru o vedere sănătoasă și clară.

Dacă vrei ochelarii rapid, tot cei de la IANA Optic te pot ajuta. Odată alese ramele sau ochelarii, în 15 minute sunt gata.

Pentru a rămâne la curent cu toate ofertele IANA Optic, nu trebuie decât să dai un Like paginii de Facebook Iana Optic – Optică Medicală sau să-i urmărești pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...