16.6 C
Bistrița
joi, septembrie 26, 2024

FOTO: Grace Wang – fondatoarea Luxshare, care a cumpărat Leoni, a venit să vadă fabrica din Bistrița!

Cu pâine, sare și costume tradiționale cu clop de păun – așa a fost întâmpinată ieri la Bistrița Grace Wang – fondatoarea Luxshare, compania care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al grupului LEONI. La doar câteva zile de la tranzacție, acționarii majoritari au aterizat la Bistrița, pentru a vedea cum merge treaba aici.

Fabricile Leoni din Bistrița au avut ieri parte de o vizită fulger, din partea acționarilor majoritari. Tranzacția a fost anunțată chiar săptămâna trecută în presă. La doar câteva zile distanță, reprezentanții companiei chineze au vizitat fabricile din Bisttrița.

O companie chineză gigant preia controlul grupului Leoni

Din delegația care a ajuns la Bistrița au făcut parte Grace Wang, fondatoarea Luxshare, reprezentanți ai viitorului acționar majoritar, dar și Klaus Rinnerberger, CEO LEONI și Ingo Spengler, COO LEONI.

Vizitele la unitățile noastre din Bistrița și Arad ne-au oferit oportunitatea de a ne prezenta în detaliu operațiunile și impactul pozitiv pe care îl avem în industria auto.

Delegația a avut ocazia să observe procesele de producție și standardele de excelență implementate în fabricile noastre.

Ne-am bucurat de aprecierea primită pentru modul în care ne desfășurăm activitatea.

Faptul că poziția noastră în cadrul industriei este recunoscută de un jucător global precum Luxshare subliniază angajamentul nostru față de inovație și calitate.

Această vizită nu doar că a consolidat relația noastră cu viitorii acționari, ci a pus și bazele unei colaborări de succes în viitor”, au precizat optimiști reprezentanții Leoni Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. DUPA 20 DE ANI IN CARE AM LUCRAT IN FABRICA LEONI DOMNUL PENTECOSTAL VOIEVOD MARIUS MA CONCEDIAT SI AU RAMAS PENALI CU AVERTISMENTE FURT SI BATAUSI OARE ESTE O PROBLEMA SA NE ASCUMDEM DUPA CE VIN CHINEZI TOT FOSTI SEFI VOR CONDUCE FIRMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...