19.9 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

FII REPORTER: Pe pietonal circulă în neștire mașini și motociclete fără ca cineva să facă ceva

Un bistrițean, revoltat de faptul că pe Pietonalul Liviu Rebreanu circulă mașini și motociclete, unele cu viteză, a depus o petiție la Primăria Bistrița, cerând să fie luate măsuri. „Este foarte deranjant că, deși s-a depășit termenul legal de 30 de zile în care ar fi obligați să ofere o rezoluție, ei mă ignoră total” – ne-a scris acesta.

Pentru că sunt ignorat total de autoritățile locale mă văd nevoit să trec la următorul pas – informarea presei. Poate așa se sesizează cineva și încep și cei de la primărie și de la Poliția Locală să își facă treaba cum trebuie.

De mai bine de o lună de zile am depus o petiție la Primăria Bistrița prin care reclamam faptul că pe centrul vechi circulă în neștire mașini și motociclete fără ca cineva să facă ceva deși este considerat pietonal. Într-una din seri a trebuit chiar să mă feresc eu de doi motocicliști care circulau cu viteză și nu mi se pare ceva normal, din moment ce considerăm acea stradă ca fiind pietonală.

Petiția a fost însoțită și de poze făcute doar într-o singură seară, într-una din ele fiind surprins chiar și un angajat al Poliției Locale care vorbește la telefon și ignoră total traficul.

Reclamația a fost înregistrată la Primăria Municipiului Bistrița cu nr. 78580 / 19.08.2024„, ne-a scris cititorul nostru.

Acesta este revoltat de faptul că nu a primit niciun răspuns din partea Primăriei Bistrița, deși s-a depășit termenul legal de 30 de zile în care ar fi trebuit să se întâmple acest lucru.

El a trimis și pe adresa redacției noastre petiția și pozele care o însoțesc:


ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Da, este foarte adevarat. Pe pietonal si in curtiile caselor de pe pietonal intra in fiecare zi masini care nu au ce cauta acolo. Masini de serviciu ale celor care locuiesc pe pietonal si in loc sa le parcgheze la sediul firmei vin cu ele acasa. Exemplu masina spitalului judetean Bta, masini care se repara in interiorul curtii in L Reb, 33 etc Rog Politia Locala sa verifice si cazul acesta

  2. Nu va mirati in Piata mica este pus mare Indicator cu aprovizionarea intre 6-9 si toata ziua se aprovizioneaza nu mai spun de masinile care vin la Verona si Pub cafee conducatorii auto vor sa sara direct pe scaun din masina sa bea cafeaua .Faceti pietonalul sa fie pietonal mai mult gunoaiele se iau de langa consumatori ziua in amiaza mare!Ce bine le tihneste acestora cu mirosul infect langa ei.Am ajuns un oras neprietenos si plin de betivi,aurolaci care dorm pe banci, urineaza langa banici, pomi.Acesta este Centrul Istoric! Pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...