27.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

„Vitejiile” unui bărbat din Mocod: a condus băut două mașini, una neînmatriculată, și a incendiat unei rude o anexă a casei

Un bărbat din Mocod  a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru mai multe „vitejii” penale, comise la începutul acestei luni. Acesta a condus două mașini băut și a incendiat anexa unei rude.

Ieri, un bărbat de 42 de ani din Mocod a fost reținut pentru 24 de ore fiind bănuit de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, distrugere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Infracțiunile au fost comise de bărbat chiar în prima zi din septembrie. Acesta a fost depistat de polițiști pe DJ 172, prin Mocod la volanul unei mașini și cu o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Deși acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, în noaptea aceleiași zile, bărbatul a luat o altă mașină, de data aceasta neînmatriculată, cu care s-a deplasat la gospodăria unei rude, unde a incendiat o anexă gospodărească.

Un conflict mai vechi l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Acesta va fi propus magistraților cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...