27.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

Furturile, deținerea de droguri și produsele contrafăcute le-au adus mai multor bistrițeni dosare penale vara aceasta

În perioada 1 iunie -15 septembrie, jandarmii din județul nostru au aplicat nu mai puțin de 864 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 228.250 lei. De asemenea, 60 de persoane s-au ales cu dosare penale.

„În sezonul estival 2024 jandarmii bistrițeni au executat un număr de 4.797 misiuni de ordine publică și pază și protecție instituțională. Dintre acestea, 200 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice, de protest, sportive sau religioase și 2.503 misiuni de menținere în sistem integrat.

Au fost executate 307 acțiuni comune cu alte instituții și 117 intervenții la diferite evenimente sesizate prin intermediul Numărului Unic pentru Apeluri de Urgență 112″, a explicat astăzi inspectorul șef al IJJ Bistrița-Năsăud – col. Florin Furnea, în cadrul unei conferințe de presă.

Pe timpul misiunilor au fost constatate și aplicate 864 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 228.250 lei.

În perioada analizată au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală cu privire la săvârșirea a 60 de fapte de natură penală. Dintre acestea 14 au fost constatate independent, iar 46 în acțiuni cu alte instituții. (…)

Am avut infracțiuni de furt, 3 infracțiuni de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, infracțiuni de punere în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. În cooperare cu colegii de la poliție am avut infracțiuni de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere, etc.”, a mai precizat acesta.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...