22.4 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

„Aventuri” de weekend, pe o stradă din Bistrița, în miezul zilei: un beclenar și-a bătut fosta iubită și i-a furat telefonul mobil

Un bărbat de 30 de ani din Beclean a fost reținut pentru 24 de ore și mai apoi arestat pentru 30 de zile, după ce și-ar fi lovit fosta iubită și i-a furat relefonul mobil. Totul s-a întâmplat în plină stradă.

Incidentul s-a petrecut la început de weekend, în miezul zilei, chiar pe o stradă din Bistrița. Bărbatul de 30 de ani a încălcat ordinul de protecție cerut de fosta sa soție și emis de Judecătoria Beclean și s-a apropiat de tânără.

A lovit-o și i-a furat telefonul mobil pe care-l avea asupra sa. Au intervenit polițiștii de la Ordine Publică, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore. Mai apoi, judecătorii Judecătoriei Bistrița au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru un „buchet” de infracțiuni:  încălcarea ordinului de protecție, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și furt.

Foto: Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...