27.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

GRAV: Un șofer cu probleme de sănătate provoacă al doilea accident rutier în nici 6 luni

Astăzi, șoferul unei brutării din Beclean a provocat un accident rutier, după ce i s-ar fi făcut rău la volan. În urma cu nici jumătate de an, în martie, același șofer a intrat cu autoutilitara cu care transporta paine într-un TIR, după ce, la fel, i s-ar fi făcut rău la volan…

În această dimineață, un bărbat de 47 de ani din Beclean, șofer al unei brutării din orașul de pe Someș, a intrat cu autoutilitara cu care transporta pâine într-un cap de pod. S-a întâmplat pe DN17, un drum național și european intens circulat, între localitățile Josenii Bârgăului și Mijlocenii Bârgăului.

Bărbatul a pierdut controlul mașinii și a ajuns în șanț, iar mai apoi a lovit un cap de pod. A fost rănit în urma accidentului și a fost transportat la spital. Martorii spun că i s-ar fi făcut rău la volan…

Mai multe despre acest accident puteți citi mai jos:

FOTO: Accident pe DN17, între Mijlocenii Bârgăului și Josenii Bârgăului! O autoutilitară a unei brutării a lovit un cap de pod

În urmă cu nici jumătate de an, în luna martie a acestui an, același șofer provoca un alt accident rutier, tot pe DN17, pe Valea Bârgăului, de data aceasta în localitatea Livezile.

Și atunci era în timpul serviciului, conducând autoutulitara brutăriei din Beclean. În martie, șoferul a intrat într-un TIR, după ce, la fel, ar fi pierdut controlul autoturismului. Și atunci, martorii spuneau că i s-ar fi făcut rău la volan.

Mai multe despre acest accident puteți citi mai jos:

FOTO: Un bărbat a rămas blocat în mașină, în urma unui accident în Livezile

Surse Bistrițeanul.ro spun că bărbatul ar avea probleme medicale.

Rămâne întrebarea: este vorba doar despre o coincidență nefericită sau o cauză medicală care îi cam afectează șoferului capacitatea de a conduce și-i pune în pericol atât pe el, cât și pe ceilalți participanți la trafic?

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...