25.3 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

Noroc cu Facebook-ul! Proprietara unui portofel pierdut a fost găsită de un polițist local pe rețeaua de socializare

Ieri, un polițist local a găsit, pe strada Avram Iancu din Bistrița, un portofel în care se aflau bani și mai multe documente. Proprietara a fost găsită cu ajutorul rețelei de socializare Facebook.

Internetul face totul posibil, fapt demonstrat duminică, când colegul nostru, Marius Sîngeorzan, în timp ce se afla în dispozitiv pe strada Avram Iancu, a observat pe trotuar un portofel. Era portofelul unei doamne, în care se aflau o sumă de bani, carduri bancare, buletin, permis de conducere și cardul de sănătate”, explică Poliția Locală Bistrița.

Neputând părăsi locația, acesta a căutat-o pe proprietara portofelului pe Facebook și a invitat-o la sediul Poliției Locale pentru a-și recupera bunul pierdut, ceea ce s-a și întâmplat.

Nu poate decât să ne bucure faptul că, în timp ce își fac în mod exemplar serviciul, colegii noștri demonstrează zilnic că rolul nostru, al polițiștilor locali, este în primul rând de a veni în sprijinul comunității”, mai spune sursa citată.

Zilele trecute, două eleve de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița au găsit un portofel pe stradă și au dat de proprietar tot pe Facebook.

Fetele bine educate de la Liceul de Muzică: Au făcut eforturi să restituie portofelul unui bistrițean

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...