15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Copilașii de la After School-ul Fundației Inocenți au nevoie de sprijin la teme. Cum îi putem ajuta:

Copilașii care frecventează programul After School susținut de Fundația Inocenți din Bistrița au nevoie de prieteni mai mari care să-i ajute și îndrume la teme și activități. Cum îi putem ajuta:

Fundația Inocenți din Bistrița caută voluntari pentru copilașii înscriși în programul After School, care să-i ajute pe micuți să transforme orele de după-amiază în momente pline de creativitate și zâmbete.

Vrei să faci o diferență în viața copiilor și să oferi din timpul tău pentru o cauză nobilă? Alătură-te echipei noastre de voluntari pentru programul After School! Programul este de Luni – Joi, între orele 13:00 – 16:00, în Bistrița, str. Calea Moldovei, nr 44C.

Ce vei face:

• Sprijinirea copiilor la teme și activități educative
• Organizarea de jocuri și activități creative

• Oferirea unui mediu prietenos și încurajator

Dacă ești o persoană responsabilă, răbdătoare și dornică să contribui la dezvoltarea micilor noastre generații, te așteptăm cu brațele deschise!„, explică reprezentanții fundației.

Pentru a se înscrie, doritorii trebuie să trimită un email la [email protected], iar mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0740154929.

De asemenea, cei care vor să sprijine programul cu donații, o pot face aici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!