15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Bărbat de 71 de ani, arestat la domiciliu după ce a oferit droguri unei minore în schimbul relațiilor intime

Un bărbat de 71 de ani a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile, după ce a oferit, pentru consum, droguri de mare risc unei minore, de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, de 71 de ani, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc.

Din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în perioada cuprinsă între vara anului 2023 și luna mai 2024, aceasta ar fi procurat și oferit, pentru consum, droguri de mare risc sub formă de cristal (4-CMC și 2-CMC) unei minore, de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale”, potrivit IPJ BN.

Pe parcursul percheziției efectuate la domiciliul bărbatului au fost descoperite și ridicate mai multe probe.

Ieri, 16 septembrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, iar astăzi, 17 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea la domiciliu a acesteia, pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai spune sursa citată.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!