15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii prin introducerea instalării și verificării periodice a tahografului inteligent Smart 2.

Așa cum și-a obișnuit deja clienții în cei peste 13 ani de experiență în domeniu, SERVOPLUS Filadelfia Autoservice vine mereu cu noutăți.

De data aceasta, service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii prin introducerea instalării și verificării periodice a tahografului inteligent Smart 2.

Această tehnologie avansată este concepută pentru a vă ajuta să monitorizați și să gestionați timpii de condus, asigurând astfel respectarea reglementărilor în vigoare și îmbunătățind eficiența operațiunilor dumneavoastră.

Echipa de specialiști de aici este pregătită să vă asiste în procesul de instalare și să răspundă la orice întrebări ați putea avea.

De asemenea, aceștia vă oferă servicii adaptate autocarelor, camioanelor, microbuzelor și autoturismelor.

Folosind cele mai noi echipamente de lucru, auditate și autorizate RAR, SERVOPLUS Șintereag poate executa orice lucrări mecanice, electrice și de caroserie.

SERVOPLUS are inclusiv Stație ITP Autorizată RAR unde puteți face, la un preț accesibil, și cu o programare prealabilă, și Inspecția Tehnică Periodică a mașinii, fie că e vorba de autoturisme, autocare sau autoutilitare.

Echipa SERVOPLUS poate fi găsită în sat Șintereag, nr. 35, la numărul de telefon 0263.35.11.66 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Iar cu un LIKE dat paginii de Facebook Servoplus Filadelfia Autoservice sau urmărind site-ul servoplus.ro rămâneți la curent cu toate noutățile și ofertele lor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!