12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

An de foc pentru pompierii bistrițeni. Majoritatea incendiilor s-au produs în mediul rural

În primele opt luni ale acestui an, pompierii bistrițeni au intervenit pentru stingerea a nu mai puțin de 222 de incendii produse în județul nostru. Dintre acestea, majoritatea (79 %) au avut loc în mediul rural.

În primele 8 luni ale anului 2024, pompierii au acționat pentru stingerea a 222 de incendii izbucnite pe întreg teritoriul județului Bistrița – Năsăud, 64 fiind înregistrate la vegetație uscată, lăstăriș și fond forestier, pe o suprafață totală de peste 100 ha.

Din cele 162 de incendii gestionate de pompierii militari bistrițeni, altele decât cele de vegetație uscată, 145 au izbucnit la proprietăți individuale (locuințe, anexe, bunuri, mijloace de transport), șapte au afectat domeniul public al statului și zece au fost înregistrate de operatori economici privați”, potrivit datelor prezentate de inspectorul șef al ISU Bistrița-Năsăud, col. Cristian Bucur, într-o conferință de presă.

Raportat la mediul de manifestare a incendiilor, 79,01 % dintre acestea au avut loc în mediul rural, iar 20,99% în mediul urban.

FOTO ARHIVĂ

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!