12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Ioan Deneș nu mai candidează la Senat! „Candidatul nostru la funcția de senator va fi o surpriză plăcută”, anunță Radu Moldovan

Referindu-se la candidaturile pentru Parlamentul României, Emil Radu Moldovan, președintele PSD BN, a admis că nu a discutat cu senatorul Ioan Deneș, dar nu crede că acesta își va continua mandatul de senator. „Din ceea ce simt eu și din discuțiile purtate cu colegii mei, candidatul nostru la funcția de senator va fi o surpriză plăcută”, a afirmat Radu Moldovan.

La finalul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare vom avea un Comitet politic județean în care să discutăm ofertele colegilor noștri și să luăm o decizie. Săptămâna viitoare vom avea o decizie finală cu toți candidații PSD BN pentru Parlament și Senat. Daniel Suciu și Bogdan Ivan merită cu prisosință să-și reînnoiască mandatele. Au o prestanță care mă face mândru de ei”, a mai spus Radu Moldovan.

Întrebat dacă senatorul PSD BN Ioan Deneș își va continua mandatul, președintele PSD BN a răspuns: „Nu am avut o discuție cu el. Dar nu cred că își va continua mandatul. Vom decide totul alături de colegii din PSD BN.  Din ceea ce simt eu și din discuțiile purtate cu colegii mei, candidatul nostru la funcția de senator va fi o surpriză plăcută”, a conchis Radu Moldovan.

Într-o conferință de presă organizată în piața Lamă, Radu Moldovan a anunțat că azi începe sesiunea de strângere de semnături pentru candidatura prim ministrului Marcel Ciolacu la funcția de președinte al României. Se vor strânge semnături și pentru Bogdan Ivan și Daniel Suciu care își doresc încă un mandat de deputat în Parlamentul României: 

Daniel Suciu și Bogdan Ivan și-au anunțat intenția pentru a candida pentru încă un mandat de deputat

Va fi o bătălie cruntă, spun eu. Vom face toate eforturile necesare să vorbim cu cât mai mulți oameni. Să le explicăm că după 20 de ani de președinți așa-zis de dreapta, România are nevoie de un președinte care să-și iubească țara și oamenii minunați care trăiesc în România. Sunt încrezător că Marcel Ciolacu este un astfel de om”, a precizat Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!