15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Începând de joi se poate obține permisul de conducere și se pot înmatricula autoturisme și la Beclean

Serviciul Comunitar pentru Eliberarea Permiselor de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor deschide un nou punct de lucru la Beclean, care va funcționa începând de joi. Acolo, locuitorii din Beclean și zonele limitrofe vor putea să obțină permisul de conducere, să îl schimbe sau să își înmatriculeze autoturismele.

Locuitorii orașului Beclean și a zonelor limitrofe vor putea să obțină permisul auto, să îl schimbe pe cel pierdut sau expirat sau să își înmatriculeze autoturismele mai aproape de casă. Asta pentru că începând de joi va funcționa Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea Permiselor de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Beclean.

Acesta va funcționa în cadrul sediului actual al Poliției orașului Beclean, situat pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 39. Punctul va funcționa într-o singură zi din săptămână, joia, între 09:00 și 12:00 și între 12:30 și 14:00.

Punctul de lucru va elibera și reînnoi permisele de conducere, va înmatricula vehicule, va radia vehicule și va elibera duplicate pentru documentele pierdute sau furate.

Foto: oradesibiu.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Deschiderea unui punct de lucru în Beclean este o veste foarte bună pentru locuitorii din zonă, mai ales că va ușura mult accesul la servicii precum eliberarea și reînnoirea permiselor auto. În plus, pentru cei care doresc să se informeze mai bine despre procesul de înmatriculare sau despre situația vehiculului lor, resurse precum https://odat.ro pot fi de mare ajutor, oferind informații clare și actualizate. Este important să avem acces rapid și eficient la astfel de servicii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!