19 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Au primit cheile de la locuințele sociale, dar nu au apă! Primăria Bistrița s-a încurcat la apometre

Chiriașii celor 30 de locuințe din noul bloc social construit în Viișoara au primit cheile la mijlocul lunii trecute, însă încă nu au apă. Asta deoarece au fost montate contoare clasice, iar Aquabis, furnizorul de apă și canal din Bistrița-Năsăud, cere contoare inteligente.

La mijlocul lunii trecute, primarul Ioan Turc a înmânat cheile chiriașilor celor 30 de locuințe din noul bloc social construit în Viișoara. În momentul de față, însă, oamenii nu au apă. Motivul? Primăria Bistrița s-a încurcat la apometre.

Chiriașii nu pot să încheie contractele individuale cu Aquabis, furnizorul de apă și canal din Bistrița-Năsăud, fiindcă au fost montate contoare clasice în loc de contoare inteligente.

Există o problemă la racordul de apă rece. În momentul în care s-a făcut recepția lucrărilor, la care a participat și un reprezentat Aquabis, lucrurile au fost în ordine.

Noi am montat contoare clasice. În momentul în care oamenii au mers la Aquabis pentru a încheia contractele cu furnizorul, li s-a spus că nu se poate, fiind nevoie de contoare inteligente.

S-a intervenit în regim de urgență și au fost comandate contoarele respective, iar furnizorul ne-a spus că vor ajunge mâine (n.r. astăzi). După ce ajung, le vom mota, iar oamenii vor putea să își încheie contractele cu Aquabis”, au declarat pentru Bistrițeanul.ro reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!