9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

În Primăria Bistrița se suferă de…cald! Aerul condiționat n-ar mai funcționa la sediul central de un an

Potrivit unei scrisori trimise de înlocuitorul secretarului general al municipiului Dumitru Cincea, la sediul central al Primăriei Bistrița nu funcționează aerul condiționat de un an. Reprezentanții instituțiie, deși ar fi fost sesizați de mai multe ori cu privire la acest lucru, s-ar fi făcut că plouă.

Funcționarii din Primăria Bistrița ar fi nevoiți să lucreze cu geamurile deschise și îmbrăcați cât mai lejer pet imp de vară, pentru a face față temperaturilor crescute!  Aerul condiționat n-ar mai funcționa la sediul central al Primăriei Bistrița de un an, iar reprezentanții instituției nici n-ar fi fost interesați să rezolve această problemă.

„La Primăria municipiului Bistrița, corpurile de clădiri de la adresa Piața Centrală nr. 6 – există o instalație termică care iarna furnizează aer cald în birouri, iar vara aer rece. Componenta de producer aer rece s-a defectat în luna august 2023, după ce a funcționat normal din anul 2009. Faptul a fost cunoscut de factorii cu atribuții în acest sens și nu s-a luat nicio măsură. Este vorba doar de achiziționarea unor echipamente și montarea lor în rețeaua existentă. Nu este vorba de lucrări pentru care sunt necesare studii și proiecte, ci este vorba de o achiziție de produse cu montaj care se poate efectua foarte repede”, precizează Dumitru Cincea, înlocuitorul secretarului general al municipiului, în documentul transmis Consiliului Local.

Secretarul general face apel la „dreptul la un mediu sănătos la locul de muncă” și susține că nu a cerut aer condiționat pentru fiecare birou, ci achiziția unor echipamente care pot fi racordate la rețeaua existentă, fără alte investiții.

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, consilierii au luat act de această scrisoare și cam atât.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. No ma, cum da asta în Turc, l-ai pupat în kur pana acuma pe primar acuma încerci sa treci în barca lui Lazani.
    Sper ca domnul Lazani sa și dea seama ce caracter infect aveți unii din primărie și mai ales în rândul șefilor făcuți unii chiar înainte de a-și lua zborul Turc cel mai slab primar, dus de nas de toți, inconsecvent, mincinos.
    Îți zâmbea în dara doar avea nevoie de voturi, te mintea și pe urma uita de tine , uita sa te mai cheme dacă aveți probleme.
    Audientele erau degeaba, doar minciuni, acuma fac șefii audienta deși noi vroiam cu primarul.
    Oare când pleacă asta sa vina noul primar ca va avea de lucru, întra într un mare viespar,

  2. S-o trezit si asta din betie! Ma asteptam ca acest pas sa il faca Kokesiu, care este pe deplin arhicunoscuta ca fiind de departe cea mai lingauca de la primarie. Dar i-a luat o asta inainte. Fiecare sef se lupta ca sa dea bine in fata lui Lazany. Probabil ca specimene precum Kokosiu, Ivasca, Marina sau Scurtu sa trimita emailuri primarului asa ca sa se toarne ei intre ei. Numa Cincea s-a expus atat de vizibil. Restul sacalilor de la primarie au ales un mod discret de a opera. Prin discretie au actionat si cand au facut demersurile de a fi pusi sefi.
    Oricum, numeri pe degete sefii bine pregatiti profesional sau care sa stea in banca lor. Perversi pana la cer si inapoi, dar prosti gramada, multi dintre ei!
    Poate Lazany a face ceva diferit de ceea ce a facut Cretu, ca de asta ultimu primar, dus de nas de toata primaria, condus de Raul, nici nu are rost sa mai vorbim.
    Ii sugerez primarului sa aduca un suflu nou, temperament adecvat si sa dea la o parte toate gunoaiele de la primarie. Bistrita ca oras e de rasul lumii! Sefimea e sub orice critica si platiti reegeste degeaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!