12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

FOTO – Tradiția continuă la Căianu Mic: Toți copiii primesc și anul acesta rechizite gratuit

Tradiția continuă la Căianu Mic! Și anul acesta, toți copiii din comună, de la creșă și grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, primesc, la început de an școlar, câte un set de rechizite. Acestea sunt oferite, gratuit, de primărie.

Primăria Căianu Mic oferă celor aproximativ 500 de copii din comună, gratuit, rechizite școlare. Sunt luați în calcul inclusiv cei din învățământul preșcolar, până la clasa a VIII-a.

„La fel ca în anii trecuți, copilașii comunei noastre vor primi și anul acesta rechizite școlare! Pachetele cu rechizite sunt oferite, în mod GRATUIT, de Primăria Căianu Mic!

Astfel, aproape 500 de copii, începând de la cei mai mici înscriși la creșă și grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, vor beneficia de câte un set de rechizite care va asigura o parte importantă din necesarul pentru începerea și parcurgerea anului școlar!„, spune primarul Paul Știr.

Pachetele cu rechizite sunt personalizate cu cele necesare, în funcție de nivelul de învățământ al copiilor.

„Educația a fost și va rămâne o prioritate pentru administrația locală a comunei Căianu Mic!

Vreau să aduc mulțumiri colegilor mei din cadrul primăriei pentru implicarea în pregătirea pachetelor cu rechizite!

Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate!”, a mai precizat acesta.

Primarul Paul Știr a declarat pentru Bistrițeanul.ro că toți copiii din comună au primit rechizite gratuit, la început de an școlar, în ultimii 5-6 ani.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!