9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

FOTO: Un bărbat și o femeie au ajuns la spital, după ce mașina lor a fost lovită de tren la Șieu Măgheruș

Un autoturism a fost lovit de tren la Șieu Măgheruș, în această seară. Două persoane (un bărbat de 72 de ani și o femeie) au fost scoase din autoturismul lovit de tren de ceilalți participanți la trafic. Victimele sunt conștiente și cooperante.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de pompieri cu autospecială de descarcerare au fost solicitate astă-seară în Șieu Măgheruș.  Aici a avut loc un accident feroviar.

Din primele informații, două persoane (bărbat și femeie) au fost scoase din autoturismul lovit de tren de ceilalți participanți la trafic.

Victimele sunt conștiente și cooperante. Acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajele medicale au găsit la locul solicitării două victime conștiente, cooperante.

Bărbatul – cod galben – în vârstă de aproximativ 71 de ani a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD cu traumatisme cranian și facial. Femeia nu prezenta leziuni grave, fiind preluată de echipajul de prim ajutor SMURD.

Ambele victime au fost transportate la spital.

În accidentul feroviar au fost implicate un utilaj feroviar (drezina) și un autoturism.

Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU BN.

UPDATE 20.26

În această seară, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident produs la o trecere la nivel cu cale ferată pe raza localității Șieu-Măgheruș.

La locul accidentului polițiștii au constatat că o drezină a accidentat un autoturism. În urma impactului, atât șoferul de 71 de ani din Bistrița, cât si o pasageră de 69 de ani din aceeași localitate au fost răniți.

Șoferul și mecanicul drezinei au fost testați cu privire la consumul de alcool, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal. Urmează să fie stabilite cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Traficul feroviar a fost blocat pe magistrală, timp de aproximativ 1 ora și 20 de minute, fiind afectate 3 trenuri de călători”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

UPDATE 10.31

Cele două victime ale accidentului feroviar, petrecut ieri în localitatea Arcalia, au fost aduse la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița în stare stabilă, conștiente și cooperante.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani din Bistrița, policontuzionat, cu traumatisme craniofaciale minore și o excoriație la mâna stângă, și despre o femeie în vârstă de 69 de ani din Bistrița, prezentând traumatism craniocerebral minor și contuzii la nivelul claviculei și genunchiului stâng. Ambii pacienți au fost externați cu recomandări medicale”, spune Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!