15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Reprezentanții Kaufland despre carnea cu probleme: ”Am semnalat imediat cazul furnizorului nostru”

O bistrițeancă a cumpărat, sâmbătă, de la Kaufland-ul de pe Calea Moldovei, carne cu miros și scurgeri purulente. Reprezentanții Kaufland explică situația:

Bistrițeanul.ro a prezentat duminică cazul unei femei care a cumpărat, sâmbătă, de la Kaufland-ul de pe Calea Moldovei, de la vitrina de carne, ceafă de porc fără os.

Când a ajuns acasă și a desfăcut punga, a descoperit, dezamăgită, că a dat banii pe carne cu miros și scurgeri purulente.

FOTO – VIDEO ȘOC pentru o bistrițeancă: A cumpărat carne cu miros și scurgeri purulente de la Kaufland

Astăzi, reprezentanții Kaufland au trimis un drept la replică în care explică situația:

Ca urmare a articolului publicat la data de 1 septembrie 2024 în publicația Bistrițeanul.ro, Kaufland face următoarele precizări:

„Am semnalat imediat cazul furnizorului nostru, care și-a asumat integral responsabilitatea și ne-a asigurat că este vorba de o situație izolată. Aceasta s-a produs ca urmare a unei contuzii intramusculare a animalului, ce nu putea fi identificată decât  în momentul felierii. Produsul era în termen de valabilitate și a ajuns în rețeaua Kaufland însoțit de declarația de conformitate.

Pentru asigurarea calității, furnizorul derulează periodic analize microbiologice pe mostre de carne, cu laboratoare externe. Kaufland România respectă întocmai toate normele igienico-sanitare, de depozitare și comercializare, conform legislației în vigoare”„.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!