12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Concert marca Arhivers, astăzi, la Vatra Colibița

Trupa Arhivers din Beclean vă așteaptă astăzi, de la ora 18.00, la o sesiune de muzică bună, la Vatra Colibița. Intrarea este liberă.

Trupa Arhivers din Beclean, înființată în luna mai a acestui an, a pregătit o nouă sesiune de muzică bună, de data aceasta la Vatra Colibița.

În cadrul acestui eveniment, trupa ARHIVERS o să îşi prezinte piesele din repertoriul personal, printre care şi piesa Muntele Vrăjit, cu care a câştigat premiul juriului la Concursul Național de Folk de la Cluj, dar şi piese consacrate și cunoscute de toată lumea (Cenaclul Flacăra, Holograf, Taxi, etc.)„, spun băieții.

Concertul este programat pentru ora 18.00, intrarea fiind liberă.

Arhivers este un proiect muzical ce aduce în prim-plan esența folk-ului combinată cu influențe subtile de Pop-Rock și balade emoționante.

Trăim și visăm prin muzică, explorând iubirea și miturile„, au mai adăugat aceștia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!