9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Job-uri noi disponibile la Casa EMA și ARENA by Casa EMA

Casa EMA și ARENA by Casa EMA caută personal pentru mai multe posturi, cum ar fi recepționer, antrenor de înot, salvapiscin, bucătar sau ajutor de bucătar.

Pentru Casa EMA se caută:

  • Recepționer – necesită experiență în lucru cu publicul, nu neapărat la o recepție
  • Antrenor de înot – cu studii sau experiență în domeniu, pentru a preda lecții de înot copiilor și adulților, la piscina Casa EMA
  • Salvapiscin – nu este nevoie de experiență, doar disponibilitate. Pot fi și elevi sau studenți, programul este flexibil, adaptabil.
  • Cameristă – experiență necesară în domeniu, pentru a avea grijă de cele 10 camere de la Pensiunea Casa EMA

La ARENA by Casa EMA, restaurantul din incinta Casa EMA, se caută:

  • Bucătar – cu experiență în domeniu, în țară sau străinătate, care să poată să se adapteze meniului restaurantului
  • Ajutor de bucătar – tot cu experiență

Dacă vrei să faci parte din echipă și să aplici pentru unul din posturi, trimite un mesaj pe [email protected] sau pe paginile de social media, Facebook sau Instagram. Spune pentru ce post dorești să aplici, atașează un CV în care să fie și datele de contact, după care vei fi programat la un interviu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!