12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Drept la replică – Ioan Turc: S-a demisionat, dar s-au și răzgândit! „Sunt încă președinte”

În urma unui articol publicat de Bistrițeanul.ro în care a fost făcut cunoscut faptul că Ioan Turc nu mai este președinte al PNL Bistrița-Năsăud, urmând să fie numit un nou președinte, Ioan Turc vine cu un drept la replică, în care susține că unii colegi din PNL au demisionat… dar s-au răzgândit, astfel că conducerea filialei județene a PNL nu ar fi fost dizolvată.

Bistrițeanul.ro arăta ieri situația în care se află PNL Bistrița-Năsăud și conducerea partidului, care a fost dizolvată în urma mai multor demisii venite din partea membrilor cu funcții de conducere. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

SURSE: A sărit în aer TOATĂ conducerea PNL BN! Oficial Ioan Turc nu mai e președinte! Urmează numirea unui nou președinte

Într-un drept la replică, primarul Ioan Turc susține că cei care și-au dat demisiile din fruntea partidului s-au răzgândit:

„IOAN TURC, primarul municipiului Bistrița președintele PNL Bistrița-Năsăud:
În virtutea dreptului la replică şi a corectei informări a opiniei publice, urmare a articolului apărut în Bistrițeanul în data de 26 august 2024 cu titlul ”SURSE: A sărit în aer TOATĂ conducerea PNL BN! Oficial Ioan Turc nu mai e președinte! Urmează numirea unui nou președinte”, care conţine informaţii eronate, conducerea organizației județene a PNL Bistrița-Năsăud vă cere să publicați în același loc următorul punct de vedere:
PNL Bistrița-Năsăud are astăzi, 26 august 2024, același președinte, în persoana subsemnatului, iar conducerea filialei județene este aceeași, cunoscută de colegi și de opinia publică.
Cei care v-au informat că astăzi, la București, au ajuns demisiile a mai mult de jumătate din membrii Biroului Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud v-au indus într-o regretabilă eroare întrucât unii dintre colegi au revenit asupra deciziei de a demisiona, iar alții nu aveau calitatea de membru al BPJ. Prin urmare nu a fost dizolvată ”de drept” nicio conducere.
Încercarea unor colegi de a se plasa în vârful listelor de candidați pentru Camera Deputaților și Senat fără a respecta procedurile partidului și fără a obține votul de încredere al colegilor va fi sortită eșecului întrucât organizația județeană nu va face rabat de la aceste reguli.”

NOTA REDACȚIEI: Când n-am mai sperat, Ioan Turc dă semne de comunicare cu redacția Bistrițeanul.ro, ale cărei întrebări le-a evitat cu toată grația politică în ultimii 4 ani.

Ba chiar ne dă și indicații, cam cum ar vrea să-i fie postat dreptul la replică, confundându-ne cu alte ziare și ziariști cărora le-a comandat articole și a impus condiții de publicare în ultimii ani.

Cât despre conținutul dreptului la replică nu face decât să confirme ce a scris Bistrițeanul.ro, judecând lucrurile și statutul PNL dintr-o perspectivă personală, convenabilă. Și să sublinieze încă o dată haosul din partid și lupta pentru pozițiile pe listele de Deputați și Senatori, situație în care nu s-ar fi ajuns dacă PNL BN ar fi avut un lider de forță în ultimii ani, care să unească partidul, nu să-l împartă în tabere.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Dă-te dracului de piticanie ca ești mort și îngropat! Aici se vede caracterul unui om! Nu ai știut gestiona puterea ce ți-a dat-o electoratul! Te-ai îmbătat cu ea! Îți meriți soarta! La lada de gunoi a politicii cu tine! Te-ai înconjurat de toti nimurugii și de toate curvele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!